cuida-tu-piscina

Cuida la teva piscina

Com a empresa especialitzada en la comercialització de bombes d’aigua a Reus, ens agradaria aprofitar aquesta entrada del blog per a compartir amb tu una sèrie de cures perquè aquests equips puguin funcionar a ple rendiment.

Com a empresa especialitzada en els productes per a piscines a Reus, sabem que, abans que comenci la temporada de piscina i es comenci a usar amb freqüència, és important posar-la a punt. Has de pensar quan voldràs que es comenci a usar la piscina, ja que necessitaràs, com a mínim, quatre o cinc dies per a tenir tot a punt. Per això és important treballar amb una previsió.

El normal és que els mesos en què fa fred, plou, etc. es cobreixi la piscina amb una lona. Per això, quan comences a preparar la piscina per a la nova temporada de bany, el primer que cal fer és retirar la lona i assegurar-se que el nivell d’aigua és l’adequat. Hi ha ocasions en les quals el nivell d’aigua ha descendit durant els mesos d’hivern. En aquest cas, és important esbrinar què està ocorrent, si hi ha fugides, filtracions, etc.

Un altre dels aspectes que cal revisar meticulosament són les llosetes que hi ha prop de la piscina. També, has de donar un cop d’ull als taulells que hi ha a l’interior, ja que si hi ha algunes llosetes o taulells danyats o solts poden ferir a la persona que s’estigui donant un bany.

Per a qualsevol empresa de productes per a piscines a Reus la qualitat de l’aigua és una de les grans prioritats. Has de revisar abans que ningú es banyi que el nivell de clor és l’adequat i ajustar el PH. A més, és important que comprovis si l’aigua necessita que se li afegeixi algun producte concret, per a eliminar algues, per exemple.

Si vols cuidar la teva piscina, no ho dubtis i vine a Bombes Reus.

Abrir chat
Hola, en què podem ajudar-te ?
BombesReus
Hola, en què et podem ajudar?