Manteniment bombes d’aigua

Com a empresa especialitzada en la comercialització de bombes d’aigua a Reus, ens agradaria aprofitar aquesta entrada del blog per a compartir amb tu una sèrie de cures perquè aquests equips puguin funcionar a ple rendiment.

Les bombes, com altres màquines d’aquest tipus, necessiten ser examinades i revisades si volem que es conservin en bones condicions. En funció del tipus, caldrà dur a terme una neteja més o menys exhaustiva. No és igual una bomba que treballi amb líquids nets a una altra que tracti amb substàncies corrosives o areniscas. Per descomptat, la segona haurà de tenir un manteniment més minuciós.

Com a empresa amb experiència en la comercialització de bomba d’aigua a Reus, et recomanem una inspecció periòdica, independentment del servei que es faci amb elles. El preu d’una revisió és molt baix en comparació amb els problemes que podem tenir si hi ha danys greus en alguns elements de l’equip.

Com hem apuntat, les inspeccions poden tenir un caràcter bimestral o anual, en funció del tipus de servei. Quanta més brutícia tingui el líquid, la revisió haurà de ser més freqüent. S’ha de realitzar un manteniment en el qual estigui inclosa la comprovació de les toleràncies entre les parts giratòries i les estacionàries. Així mateix, ha de fer-se una verificació de les àrees exposades a danys per corrosió o arenisques, etc.

Si estàs interessat a conèixer alguns dels nostres productes, no dubtis a comunicar-te ara amb Bombes Reus, una de les empreses de referència dins del nostre sector. No ho pensis més i posa’t en contacte amb nosaltres. T’esperem.

Abrir chat
Hola, en què podem ajudar-te ?
BombesReus
Hola, en què et podem ajudar?