Lona-para-piscina

Lones cobreix-piscines

En el nostre catàleg, a més de la teva bomba d’aigua a Reus, trobaràs tots els accessoris i productes per al manteniment de la teva piscina. En aquest post et presentem els avantatges d’un d’aquests elements: les lones.

Parlem d’una opció molt pràctica per a protegir la piscina durant l’hivern i posar les coses més fàcils quan toc posar-la a punt quan s’acosti la temporada de banys. En Bombes Reus et recordem que aquestes lones són la manera d’evitar renovar l’aigua de la piscina cada estiu. Òbviament és un avantatge enorme tenint en compte el cost econòmic que suposa omplir tot el got de la piscina. De fet, en algunes comunitats autònomes on hi ha escassetat de pluges es va prohibir en algun moment rebutjar l’aigua de la piscina en acabar l’estiu. Posar una lona és per tant una opció intel·ligent tant des del punt de vista ecològic com econòmic.

Les lones que cobreixen les piscines són tremendament resistents i s’adapten a la perfecció a les dimensions de la instal·lació. També són una bona opció des del punt de vista de la seguretat. Per què diem això? Doncs perquè eliminem el risc que algú, més que neda els nens, caigui a l’aigua per accident. Quan arribi de nou la temporada de banys, serà molt més fàcil posar la piscina a punt. No haurem d’incidir tant en la neteja perquè la lona haurà evitat la caiguda de fulles i restes de brutícia a l’aigua. Tingues en compte que els desfets que acaben en l’aigua poden acabar per obstruir les canonades de la instal·lació. Com veus, a més de la teva bomba d’aigua a Reus, tenim tot el que necessites per a gaudir al 100% de la teva piscina.

Abrir chat
Hola, en què podem ajudar-te ?
BombesReus
Hola, en què et podem ajudar?